Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wifi jel felerősítése?

Wifi jel felerősítése?

Figyelt kérdés

Az albérlet, ahol lakom két emeletes, a földszinti nappaliban van a router, az én emeleti szobámba a jel viszont alig fogható, ami rettenet idegesítő. A lakótársak nem panaszkodnak, a főbérlő meg leráz azzal, hogy kérjem meg a nappaliban lakót, hogy indítsa újra a routert, ha nálam nem működik.

Saját internetet nem tudok bevezettetni, mert ugyanúgy a nappaliba kerülne... Milyen módszerrel tudnám a wifi jelet felerősíteni? Olvastam jelerősítőkról, ezek működnek? Esetleg valami más megoldás? Előre is köszönöm.

2017. aug. 23. 22:44
 1/4 anonim válasza:

Lehet csinálni házilag elvileg ugyanugy beválik mintha vennél valami draga jelerősitot amugy eleg egyszeru es olcso

Igy tudod elkesziteni:

[link]

2017. aug. 23. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Elsőként én az antennával kezdenék játszani - állítsd be úgy, hogy átlósan álljon. Képzelj el egy, az antennától 90 fokos szöget bezáró síkot. Állítsd be úgy hogy ez a képzeletbeli sík a gépedet metssze. Próbáld ki így jobb-e, már önmagában ez is sokat tud segíteni.
2017. aug. 23. 23:34
 3/4 anonim ***** válasza:

én is próbálkoztam ezekkel a házi "csodákkal" 3 ezer az alkatrész és ad 10%al erősebb jelet...

aztán vettem ebayen egy 6000-es wifi antennát és 2x erősebb lett a jel, ha pedig játszol akkor ne a legolcsóbb USB átalakítód vedd TL-WN722N-el közel sincs annyi droppom mint a 800 forintos átalakítóvel pedig csak 3000

2017. aug. 24. 00:07
 4/4 anonim ***** válasza:
2 födém = wifi repeater a biztos megoldás. 5-6000 Ft-tól már vannak.
2017. aug. 24. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!