Wifi jel felerősítése?
Az albérlet, ahol lakom két emeletes, a földszinti nappaliban van a router, az én emeleti szobámba a jel viszont alig fogható, ami rettenet idegesítő. A lakótársak nem panaszkodnak, a főbérlő meg leráz azzal, hogy kérjem meg a nappaliban lakót, hogy indítsa újra a routert, ha nálam nem működik.
Saját internetet nem tudok bevezettetni, mert ugyanúgy a nappaliba kerülne... Milyen módszerrel tudnám a wifi jelet felerősíteni? Olvastam jelerősítőkról, ezek működnek? Esetleg valami más megoldás? Előre is köszönöm.
Lehet csinálni házilag elvileg ugyanugy beválik mintha vennél valami draga jelerősitot amugy eleg egyszeru es olcso
Igy tudod elkesziteni:
én is próbálkoztam ezekkel a házi "csodákkal" 3 ezer az alkatrész és ad 10%al erősebb jelet...
aztán vettem ebayen egy 6000-es wifi antennát és 2x erősebb lett a jel, ha pedig játszol akkor ne a legolcsóbb USB átalakítód vedd TL-WN722N-el közel sincs annyi droppom mint a 800 forintos átalakítóvel pedig csak 3000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!