Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google Analytics-szel megoldható?

Google Analytics-szel megoldható?

Figyelt kérdés
Szeretném látni, hogy az én internetemet használók milyen kulcsszavakra keresnek rá Google ban. Valahogy le lehet reportálni, csak nem tudom hogyan. Írhattok privátba is, meghálálom (Forintban)

2017. aug. 20. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Hálálhatod EUR -ba is, akkor se fogják megoldani. :-)

Maximum úgy tudod monitorozni, ha modem és a router közé beraksz egy másik gépet, ami átjáróként funkcionál.

Akkor tudod a hálókártyát monitorozni, és azon menő adatforgalmat.

2017. aug. 20. 17:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Rossz válasz.
2017. aug. 20. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:
nem
2017. aug. 20. 18:17
 4/4 CspCsj ***** válasza:

Szerintem legfeljebb IP alapján lehetne így szűrni, így attól függ milyen internet szolgáltatás van.

Ha nincs publikus IP osztva, hanem NAT-ol a szolgáltató, akkor rengeteg más előfizetővel közös az IP, így a már említett "okos" router-t tudom szintén javasolni, ami csak a saját forgalmat figyeli.

Ha van publikus IP, akkor azt egyrészt monitorozni kell, hogy milyen gyakran változik (az adott IP-t mettől-meddig használjátok), és az IP-k alapján lekérdezgetni az adatokat - másrészt időintervallum nem biztos, hogy olyan pontosan beállítható a lekérdezésnél, így szintén belekerülhetnek nem hozzátok tartozó adatok. Valamint kézzel lassú az egész procedúra, ha naponta van IP változás.

2017. aug. 20. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!