Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnék én is ilyen...

Hogyan tudnék én is ilyen képeket csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tumblr-ön rengeteg ehhez hasonló "összeállítást" lehet találni mostanság, és megmondom őszintén, nagyon tetszenek ezek az "esztétikus" képek, hogy ilyen egységes a színük, viszont akárhogy próbálkozom, nem sikerül sosem azt a hatást elérnem, mint ezeknél a képeknél. Kerestem róla tutorialokat, videókat, de egyik sem volt megfelelő igazából. Photoshop CS3-at használok jelenleg (de akár válthatok is), abba próbáltam valamelyest a színeket cserélgetni, átalakítani, de nem nagyon ment. Aki jártas ebben a témában és a blogja nagyjából ezen a vonalon mozog, tudna nekem segíteni, esetleg meg tudná mutatni az ő bevált módszerét, hogy hogyan tudnék én is ilyen félig-meddig színvesztett, vagy ha nem is, mindenképpen nagyon szép, egységes színárnyalatokban mozgó képeket, gifeket csinálni?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. aug. 17. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Először kell egy jó fényképező, hogy ilyen részleteket előlehessen hozni. Egy világítás után ne látszódjon, hogy tiszta zaj a kép, stb.

Így elsőre ezek a képek. Túltolt fekete/árnyék. Max fehér szint leszedve, így végülis csak szürkét látsz. Színtelenítettség. A görbéket tanuld meg használni a korrekcióknál és a Camera Raw Szűrőt használj a szűrőknél, mert minden ott van egy helyen az alap beállításokhoz. Én ennyit írnék.

2017. aug. 17. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Telón kép szerkeszté telítettség csökkentése, görbéknél kicsit lejebb húzod a világost, növeled a sötét fényerő.
2017. aug. 17. 18:55
 3/3 anonim válasza:

Szia! Igen új még a kérdés, remélem nem késtem le a válaszommal. annyi az egész, hogy ha már Tumblr, fogod, szépen beírod a keresőbe, hogy 'psd', és annyi ilyen átszínezést találsz mint égen a csillag. Vagy elkezdesz szórakozni egymagad az effektekkel photoshoppban.

Az említett psd fájlt pedig megnyitod ps-ben és ráhúzod a készített összeállításra. Remélem segítettem, ha van még kérdésed ezzel kapcsolatban, szívesen segítek, írj nyugodtan. (:

2017. szept. 20. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!