Hogyan tudnék én is ilyen képeket csinálni?
Sziasztok!
Tumblr-ön rengeteg ehhez hasonló "összeállítást" lehet találni mostanság, és megmondom őszintén, nagyon tetszenek ezek az "esztétikus" képek, hogy ilyen egységes a színük, viszont akárhogy próbálkozom, nem sikerül sosem azt a hatást elérnem, mint ezeknél a képeknél. Kerestem róla tutorialokat, videókat, de egyik sem volt megfelelő igazából. Photoshop CS3-at használok jelenleg (de akár válthatok is), abba próbáltam valamelyest a színeket cserélgetni, átalakítani, de nem nagyon ment. Aki jártas ebben a témában és a blogja nagyjából ezen a vonalon mozog, tudna nekem segíteni, esetleg meg tudná mutatni az ő bevált módszerét, hogy hogyan tudnék én is ilyen félig-meddig színvesztett, vagy ha nem is, mindenképpen nagyon szép, egységes színárnyalatokban mozgó képeket, gifeket csinálni?
Először kell egy jó fényképező, hogy ilyen részleteket előlehessen hozni. Egy világítás után ne látszódjon, hogy tiszta zaj a kép, stb.
Így elsőre ezek a képek. Túltolt fekete/árnyék. Max fehér szint leszedve, így végülis csak szürkét látsz. Színtelenítettség. A görbéket tanuld meg használni a korrekcióknál és a Camera Raw Szűrőt használj a szűrőknél, mert minden ott van egy helyen az alap beállításokhoz. Én ennyit írnék.
Szia! Igen új még a kérdés, remélem nem késtem le a válaszommal. annyi az egész, hogy ha már Tumblr, fogod, szépen beírod a keresőbe, hogy 'psd', és annyi ilyen átszínezést találsz mint égen a csillag. Vagy elkezdesz szórakozni egymagad az effektekkel photoshoppban.
Az említett psd fájlt pedig megnyitod ps-ben és ráhúzod a készített összeállításra. Remélem segítettem, ha van még kérdésed ezzel kapcsolatban, szívesen segítek, írj nyugodtan. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!