Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nincs internet? Dns-hiba

Miért nincs internet? Dns-hiba

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tegnap torrenteztem. Valószínűleg túlterheltem a routert. Minden weblap megnyitásánál DNS hibát ír ki a böngésző, még telefonról is.

A Google-n sikerült találnom a következőt: parancssorba beírni a ipconfig/flushdns sort. Pár percre segít, de utána újbol Dns hibát dob minden. Volt már vki hasonló helyzetben?

Win10/dslink router

2017. aug. 17. 08:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább a torrenteden vegyél vissza!

Az i5-ös gépemen is csak 5 le és 20 feltöltést engedek egyszerre max 150 kapcsolattal.

És a kényszerített seed-et is felejtsd el!

(100 Mbps net)

2017. aug. 17. 09:27
 2/4 A kérdező kommentje:
visszavettem, hibáthárítottam, mindent csináltam, akkor is szakadozik a net. speedtestet néztem, elvileg van normális szolgáltatás. viszont érdekes, ha az ethernet kábelt dugom be laptopba, fel sem ismeri a hálózatot.
2017. aug. 17. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem a router haldoklik? Vagy a szolgáltatónak rossz a DNS szervere? Használj pl. ingyenes DNS szervert. Google-nak 8.8.8.8 a címe. Itt tudod beállítani:

[link]

Másodlagosnak beírhatod a 8.8.4.4-t is vagy a szolgáltatóét.

B terv. Tölts le egy adwcleaner-t.

[link]

Tools-->Options-t nyisd meg. Jobb oldalt jelöld be a Winsock/TCPIP//IPsec beállításokat. Futtasd le, újraindul a gép és ha szerencséd van megjavul. Persze ezt megcsinálhatod parancssorból is ha rákeresel.

2017. aug. 17. 11:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a Google szerverrel megoldódott a probléma! :)
2017. aug. 18. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!