Miért nincs internet? Dns-hiba
Sziasztok! Tegnap torrenteztem. Valószínűleg túlterheltem a routert. Minden weblap megnyitásánál DNS hibát ír ki a böngésző, még telefonról is.
A Google-n sikerült találnom a következőt: parancssorba beírni a ipconfig/flushdns sort. Pár percre segít, de utána újbol Dns hibát dob minden. Volt már vki hasonló helyzetben?
Win10/dslink router
Szerintem inkább a torrenteden vegyél vissza!
Az i5-ös gépemen is csak 5 le és 20 feltöltést engedek egyszerre max 150 kapcsolattal.
És a kényszerített seed-et is felejtsd el!
(100 Mbps net)
Nem a router haldoklik? Vagy a szolgáltatónak rossz a DNS szervere? Használj pl. ingyenes DNS szervert. Google-nak 8.8.8.8 a címe. Itt tudod beállítani:
Másodlagosnak beírhatod a 8.8.4.4-t is vagy a szolgáltatóét.
B terv. Tölts le egy adwcleaner-t.
Tools-->Options-t nyisd meg. Jobb oldalt jelöld be a Winsock/TCPIP//IPsec beállításokat. Futtasd le, újraindul a gép és ha szerencséd van megjavul. Persze ezt megcsinálhatod parancssorból is ha rákeresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!