Miért nem érhető el a FOREVER ROSES magyar facebook oldala?
Random ebay-ről rendelős magát shopnak nevező oldal volt vagy rendes és legális webáruház? Első esetben akár a NAV is lekapcsoltathatta, akkor viszont kérdéses hogy sikerül-e egyáltalán továbbítaniuk a dolgodat.
Ha legális szolgáltatás akkor ritka hogy nincs saját weboldaluk.
Ha pedig illegális akkor te is elég buta vagy hogy másokkal rendelteted meg ugyanazt a terméket amit te is meg tudsz venni, csak ők ráteszik az ötszörös-tízszeres árral a saját hasznukat.
Azta, 17 ezer követő! Ammá döfi. Annyinál már egy csaló sem szívódik fel, nem kérem. És sokan rendeltek tőlük (amit sose láttál, csak elhitted nekik)!
Elég naívan állsz a világhoz. Szerencsére nem utaltál előre így a tanulópénzt megspóroltad.
Nem fejtetted ki a kérdést. Szerintem még nem az alapműveltség része ismerni a Forever Roses tevékenységét. Én feltételes módban írtam aszerint hogy milyen tipikus rendelős kérdésre milyen tipikus választ lehet adni.
Ebben az esetben viszont mindenki pont annyit tud az egészről mint te is: semmit. Meg kell várni amíg visszatér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!