Miket szoktatok csinálni a neten?
Figyelt kérdés
Érdekelnek netes szokásaitok, főleg hogy hány olyan oldal van amit ritkábban vagy sűrűbben, de rendszeresen látogattok. Például híroldalak vagy azok egyes rovatai,blogok,fórumok,vatera egyes kategóriái hogy nincs-e új termék,youtube csatornák stb.2017. aug. 12. 20:13
1/6 Szirty válasza:
Van hogy néha hülye kérdésekre válaszolok.
2/6 anonim válasza:
- Webmail
- Munkámmal kapcsolatos információk (fejlesztés)
- Ncore
- GYK (nem sűrűn)
- Híroldal, azt sem sűrűn, még ritkábban írok kommentet
- Skype, viber a kapcsolattartásra.
És ennyi. Tudom, nagyon szegényes, de ez van, nekem ennyi
bőven elég :)
4/6 anonim válasza:
"Miket szoktatok csinálni a neten?"
Pénzt keresni.
5/6 anonim válasza:
prohardver lapcsalád látogatása, ott is főleg a logout.hu, ahol sima blog témák vannak, youtube-ot folyamatosan frissítgetem, hogy van e új videó ami érdekel, gyik en is lógok, mikor szétunom magam. Esetleg gifland.us, keptelenseg.hu, ha tényleg totál unalom van.
6/6 CspCsj válasza:
Leginkább információk utáni keresgélés.
Egy kevés szórakozás/médiafogyasztás.
Elenyésző részben itt és pár másik oldalon írogatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!