Letörölték a videóimat a Youtuberól mert nincs copyright-em vagy mi. Honnan tudnék szerezni?
Egy oldalról letöltöttem még régen a new moon-t mozisan
és tesómmal leszinkronizáltuk és megszerkesztettem hogy az egész film alatt beszélünk szinte...De az a lényeg hogy kb
7 perces részekben felraktam 3 videót ebből és ma jött a 2. üzi hogy töröljem le vagy letörölnek.Mert valami Summit entertainment copyright kell ... Tudna valaki segíteni??
Írj a New Moon készítőinek egy levelet, hogy meg akarod venni tőlük a jogokat, ők megmondják hány milliót kell fizetned.
De szerintem Magyarországon már másnál vannak a jogok.
ahoz sok péénz kell.. ne a jotúb (youtube) ra rakd fel a videod hanem csinálj valami "fan" oldalt és oda, de akkor is mondhatják hogy ez nem törvényes
1, mozis ,tehát valaki akinek megvan nem vette meg(nekik rossz)
2, új szinkron..
igazuk van az előzőknek.. pár milliót fizetned kell ha így akarod folytatni:D inkább hagyd abba vagy csak a haverokk közt mutogasd
Szerzői jogdíjat kell fizetned ha fel akarod tölteni...
(ami akár több millió is lehet)
Leszedtem az összeset...
Mostmár ugye nem lesz semmi baJ ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!