Facebook: lehetséges hogy ennyien töröltek egyszerre?
Tök véletlenűl, rákerestem egyik ismerősömre, és nézem már nem az ismerősöm, csak az "Ismerősnek jelölöm" felirat van ha rámegyek a profiljára. Mondom oké.
Haveromat is nézem, beírom jobb alsó sarokba a nevét, beadja a "További személyek" között, írja a munkahelyét, mellette pedig az én nevem... (gondolom ez azt jelenti hogy ismerősöm,.. pedig nem...profiljára rámegyek, ismerősnek jelölöm van csak....messengerbe rátudok írni, az előző beszélgetéseinket tufom olvasni, megosztott képeket is látom.) de pl. nemírja csak annyit hogy elküldve, de ezt sem jelzi ki telón, se azt hogy mikor volt online... másoknál kijelzi.
Leszedtem egy app-ot ami mutatja kik töröltek, és vagy 20 ember a listában, rákerestem gépen egyesével mindenkire, és valóban nem az ismerőseim.
Ez miért lehet? 1-2 ember oké törölt önszántából, nade húsz?
Köszi a segítséget
Van ilyen :D aztán mennyire reális, fene tudja. De akiket kiírt azok valóban nem az ismerőseim már, pedig azok voltak. Nemértem. Oké 1-2 embernél még oké, de hogy vagy 20 :D
Who Deleted Me ez a neve ha jól emlékszem, énse hiszek az ilyen appok megbizhatóságában, de ez most betalált xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!