Hogy kell a paypal egyenleget feltölteni banki átutalással? Több lenn
Tehát abszolút utalásszűz vagyok még, csak KP-ban fizettem eddig mindent. Szlovákiában lakom, a bankom a Postabank, ezért is kérdem hogy ismeretlenebb bankoktól is lehet utalni? Tehát nem egy OTP, K&H vagy Raiffaisen bank...
Aki már utalt bankszámláról paypalre, leírná, hogy csinálta? Olvastam ugyan leírásokat, de mind más, némelyik bonyolult volt, volt olyan is ami azt írta hogy el kell menni a bankomhoz, ott kapsz 4 jegyű azonosító kódot, és ezt kell megadni a paypalre. Na ez nekem kínai, egyszerűbb magyarázat kell.
Ja és még: írták, hogy a paypal emailben küldd értesítőt a sikeres tranzakcióról, de a bank is küldd értesítőt?
Normál esetben egy sima banki utalás kell a Paypal által megadott számlára az accountodnál látható azonosítóval.
De sokkal egyszerűbb kártyát használni.
Úgy is lehet, csak azért a KP-st írtam mert azt csináltad eddig is és az nem kerül pénzedbe...
Utalás esetén ugyanazon adatokat írod be amit leírtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!