Miért nem tudok regisztrálni a Baharia webshop-jára?
Szeretnék vásárolni a Baharia-nál egy vízipipát, de a vásárlás regisztrációhoz kötött. Ezzel nem is lenne semmi gond, ha engedne regisztrálni. Ha Google Chrome-mal nyitom meg akkor szimplán egy üres oldalt hoz be, ha a regisztrációra kattintok. Ha Microsoft Edge-dzsel akkor behozza a regisztráláshoz szükséges adatokat, de miután kitöltöttem azokat, nem tudok hova kattintani. Nincs semmilyen tovább, vagy regisztrálok gomb.
Van olyan akinek már sikerült a regisztráció az oldalra?
Itt hagyom a linket, hátha más rájön, hogy kell regisztrálni: [link]
A regisztrálok gomb azért nem jelenik meg, mert HTML megjegyzésbe van téve.
Nem tudom, hogy ezt direkt csinálták, vagy véletlenül, de ha ilyen hibák vannak egy oldalon, azon én nem vásárolnék.
Először menj a menüben a Kapcsolat felvétel-re, és jelents be, hogy nem látszik a regisztrációs oldalon a regisztrálok gomb.
Amúgy a registrálok gombot úgy is megnyomhatod, hogy a böngészőben megjeleníted a Webkonzol-t, és oda beírod ezt a JavaScript parancsot:
document.getElementsByName("vasarlok_reg")[0].submit();
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!