Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám felerősíteni a...

Hogyan tudnám felerősíteni a közeli UPC We-Free jelet?

Figyelt kérdés
Üdv! Új lakásba költöztünk és sajnos itt körülményes és Hosszadalmas a be kötés erre nem térnék ki hosszabban. A lényeg,hogy amég nincsen jól jönne ugyebár valami ami viszonylag megbízható. Itt a környéken van We-Free. Azonban csak akkor lehet rácsatlakozni ha az ember félig kihajol az erkélyen és akkor is működik ha ott is maradok mert ha kicsit arrébb megyek már vége. Gondoltam fel kellene erősíteni,hogy bent is kényelmesebb legyen. Van is erre egy eszközöm mégpedig egy TP-LINK 300Mbs Universal WiFi Range Extender. A működési elvét alapesetben tudom. Így is próbáltam elsőre csak a We-Freenél be kell jelentkezni egy fiókkal ugye. Itt pedig nem találok a menüben olyan beállítást ahol ezt megadhatnám neki mert a szokásos jelszavas megoldást ajánlja csak fel. Hogyan lehetne össze kombinálni őket,hogy működjön? Tudom,hogy a We-Free lényege nem feltétlen ez vagy a célja. Minden esete átmenetileg nagy szükségem lenne rá.
2017. aug. 6. 07:57
 1/3 anonim ***** válasza:

ha csak továbbítja a jelet, akkor nem a routeredben kell megadd a titkosítást, hanem a kliens gépen, pl. laptop, vagy a telefon.

Nem tudom mit kell az extenderben megadni, de gondolom fogod megadod az SSID-t és szevasz. azt a jelet fogja felerősíteni és továbbítani.

2017. aug. 6. 08:12
 2/3 anonim ***** válasza:

ha meg az extewnderben kell akkor a 802.11x -et válaszd a titkosításnál.

ne a wpa-t

2017. aug. 6. 11:13
 3/3 anonim ***** válasza:

nemtudom úgy egyébként mennyire vagy otthon elektronikában,de én szereznék egy régebbi usb-s wifi adaptert(amit nem sajnálsz),és megcsinálnám ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=4t6OliwhJ5g

ég és föld a különbség,ezzel simán fognád az eredetileg sugárzott We-free-t.vagy az ablakba is ki tudod tenni,amíg nincs rendes neted.

2017. aug. 6. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!