Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudhatom, hogy ez az...

Honnan tudhatom, hogy ez az email hiteles?

Figyelt kérdés

Kérjük erősítse meg jelszavát!

Rendszerünk úgy rögzítette, hogy az elmúlt 3 nap alkalmával többször próbáltak belépni az ön fiókjába hibás jelszó használatával.

Amennyiben ön a fiók tulajdonosa, kérjük, küldje el jelszavát, ezzel megerősítve azt. Amennyiben ez nem történik meg (és az e-mailre nem válaszol), rendszerünk automatikusan kizárja önt a fiókból, megakadályozva a jogosulatlan hozzáférést.

Köszönjük, hogy a Gmail szolgáltatását választotta!

Tisztelettel:

A Gmail magyar csapata

Ezt az e-mailt kaptam ma, és fogalmam sincs, hogy akkor merjem-e elküldeni nekik a jelszavam.

Erről a címről jött:

webmester hungary

hungary.webemster@gmail.com

2017. aug. 5. 11:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak nem értettem, hogy mégis miért kérnék el a jelszavam, és nem akartam csak úgy egy címre elküldeni, elvégre bárki odaírhatja az e-mail végére, hogy "A Gmail csapata".
2017. aug. 5. 14:47
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Ez arra válasz, hogy miből gondoltad, hogy hiteltelen, nem pedig arra, hogy egyáltalán mi alapján gondoltad azt, hogy lehet akár hiteles is. :)
2017. aug. 5. 14:50
 13/13 A kérdező kommentje:

Úristen, bocsánat, nem olvastam el figyelmesen, amit írtál.

Még sose fordult elő velem ilyen, azért voltam bizonytalan.

2017. aug. 5. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!