Hogy tudnék visszalépni a facebook-omba?
Ezt írja ki:
A fiókod zárolva van, mert meg kell erősítenünk az életkorodat. Arra kérünk, hogy ha szeretnél újra hozzáférni a fiókodhoz, 28 napon belül töltsd ki az alábbi űrlapot. Ha 28 napon belül nem erősíted meg az életkorodat, a fiókod törlődik. Fontos tudni, hogy ennek a lépésnek a végrehajtása nélkül nem fogsz tudni hozzáférni a fiókodhoz.
Meg kell adnod a neved, a születési dátumod, és JPG formátumba be kell csatolni egy okmányt amin raja van ez a kettő. Beillesztettem egy diákigazolványos képet(mind a kettő rajta van)
Mindent kitöltöttem, mégis azt írja ki hogy: 'Hiba történt:
Azonosító okmány(ok) Egy kötelező mező nincs kitöltve'
Mit tegyek?
Ez a link a képről.
Alulra bent van az okmány is , nem tudom mi nem jó...
1997? Akkor még születtek emberek? :D
Amúgy pont a lényeg nem látszik a képen.
Milyen formátumú a kép? Mekkora a méret? Lentebb a sárga mezőben mit ír? Ott lesz a hiba!
Elolvastam azt is, milyen okmányokat fogad el, és hogy kettőt kell(fel van töltve a diákigazolvány és a bizonyítványom). A képek élesek, semmi gond nincs velük, mégis hibaüzenetet kapok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!