Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Üdv. Jelenleg melyik internet...

Avruk kérdése:

Üdv. Jelenleg melyik internet szolgáltató válik be nektek, mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

#internet #net #netszolgáltatók
2017. aug. 2. 01:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. És ott is, melyik internetcsomag a legjobb 6k ft alatt?
2017. aug. 2. 07:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Telekom.

Kb. 1 éve jött a térségbe és köttettünk be egy 120 Mb/s-es csomagot az előző 2.5 Mb/s-os Invitel helyett (mert addig nem volt jobb), azóta fix 3-4ms ping, ~110 Mb/s le, és ~50 Mb/s fel mindig - speedtesttel mérve, de gyakorlatban se volt semmi probléma. Azóta egyetlen egyszer "ment el" kb. 10 percre mikor használtam, de azon kívül soha.

Nem tudom pontosan mennyit fizetünk érte, de olyan 5000-6000 Ft környékén havonta.

Az előző Inviteles net "elment" napi 10-szer nem 1-2 percre, mindig baj volt vele, sokszor kellett hívni, hogy már megint mi van, és volt, hogy 1 hetet is kellett várni, mire kijött valaki, aki megcsinálja.

Szóval rossz tapasztalatom nincs a Telekommal egyelőre.

Budapesten meg mindenképpen DIGI.

De egyébként nem mindegy, hogy merre laksz, mert van ahol kiemelkedően jó egy szolgálatót, máshol meg minden baj van.

2017. aug. 2. 08:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Én vodamailes vagyok. Ez is jó. És van mobilinternetjük, ami nekem fontos.
2017. aug. 3. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!