Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek az Ioffer-rő...

Mi a véleményetek az Ioffer-ről? Minden jöhet. Biztonságos? Eladók? VÁM? Ingyen posta?

Figyelt kérdés

Szeretnék rendelni pár dolgot, de még soha nem rendeltem innen. Ebayről már többször is rendeltem..itt van olyan lehetőség, hogy WesterUnion fizetek szerintem ez a legbiztonságosabb első rendeléshez, még ha picit többe kerül is.

Főleg tőlük szeretnék rendelni:

[link]

[link]

[link]

2017. júl. 30. 17:35
 1/2 A kérdező kommentje:
Mennyire hasonlítanak az innen rendelt, drágább cipők az eredetire?
2017. júl. 30. 17:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Helló!

Rendeltem már cipőt, 2750ft-ért Replika conversét. Ugyan ilyenje van ismimnek eredetibe,meg boltba is ugyan ilyet dobálnak 23 ezerért.

Western Unionon keresztül NEM fogsz vásárolni,megsúgom. Minden eladónál ott van,milyen kártya típust fogad el. ÉS nézd h az eladó hány %-os,és milyen értékelései vannak

2017. szept. 25. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!