Miért nem tudok gmail címet csinálni?
Fiók ellenőrzése
Mindjárt kész. Már csak ellenőriznünk kell a fiókját, mielőtt megkezdhetné annak használatát.
pl. (1) 234 5678 Telefonszám
Hogyan küldjük el a kódokat?
Szöveges üzenet (SMS)
Telefonhívás
Folytatás
Google Adatvédelem és feltételek Súgó
Szokásos SMS-díjak merülhetnek fel.
Uccsó vazze, pedig megírtam: Mielőtt az #1-et beküldtem volna, próbából csináltam egy gmail fiókot, telefonszám nélkül! A ténylegesen használt gmail fiókjaimhoz sincs szám rendelve, egyikhez sem. Évente egyszer-kétszer bejelentkezés után erősködik a Google, hogy adjak meg egy számot, mert az nekem milyen jó lesz, de eddig még mindig sikerült átlépnem rajta (ha máshogy nem, átírtam az URL-t a címsorban).
Ha nálad nem engedi átlépni, akkor lehet, hogy valami algoritmus úgy találta, hogy túl sok címet hoztál létre (cookie-k, vagy IP cím, vagy a választott emailcím alapján, nemtom), és szeretne valahogy azonosítani, nehogy egy spammer legyél.
Egyébként a hivatalos vélemény:
"Ha rendelkezik mobiltelefonnal, a mező kitöltése nem kötelező, de ajánlott. Attól függően, hogy milyen módon adja meg számát fiókjához, telefonszáma különféle Google-szolgáltatásokban válik felhasználhatóvá. Ha például elfelejti jelszavát, akkor a helyreállítási telefonszám segítségére lehet a fiókhozzáférés visszaszerzésében."
innen idéztem: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!