Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok gmail címet...

Miért nem tudok gmail címet csinálni?

Figyelt kérdés
Csinálni szeretnék a gyerekemnek egy google fiókot, hogy elmentse vele a játékállásait, de nem engedi elkészíteni. Állandóan telefonszámot kér... Nem fogom megadni, hogy lehúzzanak! Nem lehetne valahogy ezt kikerülni? Már nagyon mérges vagyok... Válaszokat köszönöm!

2017. júl. 28. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azért kéri, mert a gyereked kiskorú? Írj születési dátumnak 1999-et! Ja, és adj meg másik e-mail címet az esetleges jelszó-visszaállításhoz, mondjuk a tiedet! Most direkt regisztráltam egy új fiókot, simán megcsinálta üresen hagyott telefonszámmal.
2017. júl. 28. 20:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Fiók ellenőrzése

Mindjárt kész. Már csak ellenőriznünk kell a fiókját, mielőtt megkezdhetné annak használatát.

pl. (1) 234 5678 Telefonszám

Hogyan küldjük el a kódokat?

Szöveges üzenet (SMS)

Telefonhívás

Folytatás

Google Adatvédelem és feltételek Súgó

Szokásos SMS-díjak merülhetnek fel.

2017. júl. 28. 21:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem enged tovább sehogy sem...
2017. júl. 28. 21:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként 1990-es dátummal sem enged tovább
2017. júl. 28. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz csinálni gmail fiókot, anélkül, hogy megadnál egy számot. Semmit nem kezdenek a telefonszámoddal, nem húznak le, nem is tudom hogy gondoltad ezt. Amikor megadod egy banknak, állásközvetítő cégnek, vagy akár egyetemi jelentkezésnél a telefonszámodat, akkor jön csak igazán a sok spam hívás, nem a Googletől, nem kell paranoiásnak lenni.
2017. júl. 29. 06:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Uccsó vazze, pedig megírtam: Mielőtt az #1-et beküldtem volna, próbából csináltam egy gmail fiókot, telefonszám nélkül! A ténylegesen használt gmail fiókjaimhoz sincs szám rendelve, egyikhez sem. Évente egyszer-kétszer bejelentkezés után erősködik a Google, hogy adjak meg egy számot, mert az nekem milyen jó lesz, de eddig még mindig sikerült átlépnem rajta (ha máshogy nem, átírtam az URL-t a címsorban).

Ha nálad nem engedi átlépni, akkor lehet, hogy valami algoritmus úgy találta, hogy túl sok címet hoztál létre (cookie-k, vagy IP cím, vagy a választott emailcím alapján, nemtom), és szeretne valahogy azonosítani, nehogy egy spammer legyél.

Egyébként a hivatalos vélemény:

"Ha rendelkezik mobiltelefonnal, a mező kitöltése nem kötelező, de ajánlott. Attól függően, hogy milyen módon adja meg számát fiókjához, telefonszáma különféle Google-szolgáltatásokban válik felhasználhatóvá. Ha például elfelejti jelszavát, akkor a helyreállítási telefonszám segítségére lehet a fiókhozzáférés visszaszerzésében."

innen idéztem: [link]

2017. júl. 29. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!