Hogy tudom a laptopom a wifimre rákapcsolni? Kicsit bonyolultabb a kérdés, többi lent.
Figyelt kérdés
Beköttettem a netet lakásba [Digis] vettem egy Routert [Asust] a laptopommal aktiváltam. Minden működik, a telefonok rá tudnak kapcsolódni de a laptop csak úgy érzékeli ha LAN kábellel összekötöm a gépet a routerrel. A laptop nem is érzékeli a wifit. Próbáltam már vezeték nélküli hálózatként hozzáadni de úgy se ment. Hogy tudnám megcsinálni hogy érzékelje a laptopom is és a telefonok is a wifit. A válaszokat előre is köszönöm.2017. júl. 26. 11:28
1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy a laptopom Windows 10-es
2017. júl. 26. 11:30
3/3 CspCsj válasza:
Talán csak kikapcsolódott a wifi.
Gyártótól függően valamelyik funkcióbillentyűvel lehet kapcsolgatni. (esetleg van fizikai kapcsolója a laptop oldalán)
Pl. Asus-nál Fn+F2 [link]
Hiányozhat a wifi programja, ami működteti.
Ellenőrizd, hogy az Eszközkezelőben (Start menün jobbegérgombra megtalálod) mi szerepel a "Hálózati kártyák" kategóriában, illetve van-e a teljes listában Ismeretlen, vagy Egyéb eszköz. (esetleg sárga felkiáltójellel)
Ha igen, akkor pótolni kell vagy a mellékelt DVD-ről, vagy az ASUS weboldalról a modellszám alapján:
Ha egyik sem "válik be", akkor a rendszerfrissítések tudnak még bekavarni.
Korábbi rendszer-visszaállítási pontra is próbálhatsz visszaállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!