Létezik népszavazó oldal? Ha nem is hivatalos, de technikailag működő, amit a nép használhatna?
Ha arra gondolsz, Észtországban már működik hivatalosan az online népszavazás ill. választás.
Az ügyfélkapu regisztrációval itthon is teljességgel megoldható volna, csak a csökött, technikai-analfabéta kormány nem szeretné.
"mi az akadálya egy alternatív népszavazó rendszernek"
- Semmi
Tételezzük fel, hogy létrehozol egyet.
- Hitelessége?
- 0
Gondolkodj egy kicsit
miért nulla? A 0-1 skálán eléggé lekorlátoztad a becsült jóslatodat. Elárulnád, hogy miért?
És mire lenne jó? Miért ez a GYK mennyire hiteles és mennyire hasznos? Egy népszavazó oldal ennél szerintem hasznosabb lenne, azért mait leírtam részletesen.
És azt elárulod, hogy hogyan hitelesíted a szavazókat, név/személyi igazolvány adatbázissal rendelkezel?
- Mert ennélkül nehéz lesz.
Mi van ha Én bereggelek más IP, szg-ről más adatokkal és leadok másik szavazatot?
- Na erre írtam Én hogy gondolkodj, csak úgy látom nem igazán megy.
Szerinted a kérdező biztosok miért kérnek annyi azonosítót, hogy hiteles legyen, enélkül semmit nem ér, na ezért lesz a tied 0.
"a like is elterjedt, pedig nincsen hitelesítve, gondolkozz már"
Nincs is értelme, csak ilyen tinik és eszetlenek szórakoznak vele.
- Ha Te még csak az IP szűrésnél tartasz, akkor elég sokat kell még tanulnod, ezt egy robot bármikor megkerüli.
Egy komolyabb felméréshez, sokkal bonyolultabb rendszert kell kiépíteni.
- Van zárt rendszerű szavazónk, már regisztrálásnál komoly ellenőrzés van, és ahhoz hogy értelme és értéke legyen, ez komoly hozzáállást igényel.
>100E reggel már tudunk ilyen szavazást eladásra is termelni.
- Persze ahhoz, hogy csak szórakozz vele annak nincs semmi akadálya, hogy megvalósítsd.
Sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!