Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hamarosan vége lesz a torrent...

Hamarosan vége lesz a torrent oldalaknak? És csak pénzért nézhetünk filmet?

Figyelt kérdés

Remélem sose lesz vége az ingyen letöltésnek.

Szerintetek sikerűl ezt meg akadájozni így?

Itt vanak a cikkek:

[link]

[link]

[link]

Sokan azt mondják VPN-el ki lehet játszani, de lehet nem sokáig mert az Oroszok be alarják tiltani. És lehet hamarosan nálunk is. Lehet majd büntetni fogják, de ezt csak én mondtam.

Itt a cikk:

[link]

Ezt is én mondom lehet majd hamarosan olyan korlátozás lesz mint a kinaiaknál.

2017. júl. 24. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
40%

Tehát, ha jól értem az a gondod hogy be akarják tiltani az internetes lopást.

Azért egy film nem olyan drága ám, hogy ne lehessen megvenni.

2017. júl. 24. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

#1 Nem értek egyet. Bár tény, hogy mióta letölthető formában is megvásárolhatóak tartalmak, azóta egy szavunk sem lehet, elvégre nem kell megfizetünk az adathordozó legyártását. Ezen felbuzdulva fel is mentem az iTunesra, és körbenéztem kínálaton. Meg is akadt a szememe a Merida a Bátor c. rajzfilmen. Ugyebár a megvásárlásakor még le is kell töltenem, szóval a sávszélességet is eszi rendesen, de cserébe ugye olcsóbb... hát a lóphaszt, forintban 5200 ft-ért vesztegették. Összehasonlításképpen, ez jelenleg a havi kajapénzem egyharmada. ;) Tény hogy a DVD-k olcsóbbak, megkapod már 2-3 ezer forintért, és cserébe egy szép dobozban, jó minőségű, időt álló terméket kapsz a kezedbe, amit még az unokáid és élvezhetnek majd. Hát a lóphaszt, egyik ismerősömnek az original oroszlánkirály DVD-jének (8000 ft volt) a belső karimája pár használat alatt széttöredezett, nem bírta ki azt, hogy kiszedték a tokjából, mielőtt berakták a DVD lejátszóba.

Jó, hát szar minőség, de legalább nem kell reklámot bámulnod mint a TV-ben. Hát a ló.....

2017. júl. 24. 20:40
 3/8 A kérdező kommentje:

# 2 Szerinted meg tudják akadályozni?

Vagy szerinted nem lesz ezekből semmi?

2017. júl. 24. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

#3 felszámolni nem fogját tudni, mint ahogy nem tudják felszámolni a drogozást, a lopást, rablást, gyilkosságot, korrupciót. Az utóbbit mondjuk nem is nagyon akarják. :D

Egyébként egy személyes vélemény. Jelenleg a magyar fiatalokat csak az ingyenesen, szinte korlátlanul fogyasztható tartalmak akadályozzák meg abban, hogy kivonuljanak az utcára a kormány ellen tüntetni.

2017. júl. 24. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én elég kevés filmet töltök le (évente max. 1), de ha lenne valami normális olcsó stream vagy letöltős videótéka, simán vevő lennék rá. Netflixre is regisztráltam, de ott lófsz sincs magyar nyelven. Az ilyen HBO GO, meg hasonlók lennének jók.
2017. júl. 25. 10:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Soha nem fog megszűnni olyan helyeken mint Magyarország. Ahol a kereset nem nyugati, olyan helyen fognak torrentezni az emberek. Mert nem mindegy hogy 200.000 forintból elköltesz 2-3-4-5ezer forintot valami előfizetésre, vagy filmre, vagy bármire neten. Vagy elköltesz 4000dollárból 10-15 dollárt valamire.
2017. júl. 26. 01:30
 7/8 Trevor. ***** válasza:

Addig, amíg Magyarországon nem tudnak egy normális BKV elektronikus jegyrendszert készíteni, nem kell félni attól, hogy a torrent megszűnjön.

Próbálkoznak sok dologgal, igazából a torrentoldalak reklámoktól való megvonása lehet a leghatékonyabb, de még ha ez sikerülne is, akkor rövid távon az lenne a következménye, hogy fizetnek a felhasználók egy kis összeget havi szinten az oldalnak, pl. nCore-on most is van prémium, igaz, jelenleg csak plusz funkciókat ad. Ha nincs reklám, fizet közvetlenül a felhasználó, hogy letölthessen. Üzemeltetőnek lesz lové, csak nem reklámból. Probléma megoldva.

VPN-t hogy akarják betiltani? Ugyanaz lenne a helyzet, mint amikor betiltják az egyik torrentoldalt, a felhasználók másikat kezdenének el használni helyette. Ebben a formában ez csak szélmalomharc, mert nem viszi előre a dolgokat.

Kicsit más téma, bár kapcsolódik a dologhoz. Egy-másfél éve lehetett, amikor elterjedt a Denuvo DRM és azt jósolták egyesek, hogy vége a tört játékoknak. Ugyan időbe telt, de feltörték a Denuvot (többször is) és ugyanaz a helyzet, mint a Denuvo előtt.

Aki viszont anyagilag megteheti, fizessen a tartalomért. Én a jövőt a legális streaming szolgáltatásokban látom (pl. Spotify, Netflix), ahol fix havi/évi összegért cserébe minden tartalmat elérsz. Ezt a modellt kellene népszerűsíteni, mert ebben van potenciál leginkább.

2017. júl. 27. 16:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Akkor meg nyugodtam.

Köszönöm a válaszokat!

2017. júl. 31. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!