Miért csinálja ezt a messenger? Másnak is?
Már többedik alkalommal lettem rá figyelmes, hogy párom mindig fent volt mikor megnéztem, furcsának találtam mert nem szokott. De ott jött a bibi, hogy vártam, és ezt tapasztaltam: Mikor megnéztem 50kor: Jelenleg aktív-ot jelzett neki. Rápillantottam 52-kor, már Elérhető:2 perce -volt kint neki.
Többedik alkalom, mert azóta próbálom megfejteni
A furcsa az benne, hogy utoljára írok leolvassa nem ír, ez mondjuk 30kor történik, én 50kor mikor ránézek éppen aktív, de amint belekattintok a chat fejbe, azonnal kezdődik a számolás. (De ő ezt nem tudja kijátszani, hisz nem látja mikor kattintok a chat fejbe,mert nem én olvasom le őt, hanem ő olvasott le utoljára engem)
Nagyon furcsa, főleg mert idegesített hogy párom mindig fent volt, erre nem is, hanem sz*rakodik.
Másnál is?
Nekem csak azóta ilyen mióta van face fiókom.
Olyan is volt már, haveromal kipróbáltuk:
Ő mellettem ült, minden eszközéből kilépett, kijelentkeztette az összes eszközt!
Én beléptem a sajátomba
Kijelzi: Utoljára aktív 3 perce (ez valós is volt)
Írok neki erre EZ:
Jóskagyerek (elérhető)
-ÜZENET (látta: 11:45)
Ebben a POÉN, hogy 12:50 volt az idő, amikor elküldtem!!!
Furcsa.
Azóta neki is olyan, hogy sokszor órákig úgy mutatja aktív, még éjjel 2kor is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!