Megosztott fényképek megtekintése a Messengerben? Eddig működött.
Szóval mielőtt véglegesen ráerőltették ezt a b**i Messenger beépítést a Facebook webes felületére, minden egyes chatpartnerednél megtudtad nézni az összes képet, amit egymásnak küldtetek a chaten keresztül.
És ugyan most is van egy "összes fénykép megtekintése", csak éppen rohadtul nem mutatja az összes fényképet.
Észrevettem, hogy minden beszélgetésben a "legutolsó" kép 2016 májusában/áprilisában lett küldve, az az előttieket nem mutatja. Pedig tudom, hogy VOLTAK előtte is képek. Sőt, ha manuálisan visszagörgetek, akkor még meg is jeleníti a chatben a képet, viszont egy olyan beszélgetésben, ami több tízezer üzenetből áll, fizikailag képtelenség visszagörgetni. Hamarabb betelik a memória és befagy a böngésző, mint hogy elérjek a feléig.
Szóval ezt más is észre vette? Külföldi fórumok tucatjait kerestem át, de egyszerűen nem találtam hasonló panaszt, pedig elvileg az emberek többségét érintenie kellene. Ennyire nem érdekel senkit?
Szia. A baaratnommel ma mi is kepeket probaltunk vissza keresni , de nem tudtunk lejebb menni mint 2016 majus /aprlis .
Szoval ez minket is erdekelene
Tudom régi kérdés, de ma barátnőmmel mi is régi képeket kerestünk vissza, és mi is kb eddig az időszakig találtuk meg. És nem értjük miért :(
Esetleg ti rájötettek már a probléma okára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!