A faceookon ahogyan tudnék a legjobban "elrejtőzni"?
Nekem csak ingyenes beszélgetés céljából van szükségem a facebookra, illetve,hogy olyan tartalmakat kövessek amik érdekelnek.
7 éves tagság után eljutottam oda,hogy csináltam egy új facebookot, ahová cirill betűkkel írtam ki a nevem.
Ezen kívül ha jól értelmeztem sikerült beállítanom,hogy a keresőmotor ne dobjon ki.(bár ebben nem vagyok biztos)
Mindent beállítottam úgy,hogy csak az ismerőseim láthassák, de azt például,hogy tudnám megelőzni,hogy az ismerőseim ismerőseit böngészve se találjanak meg?Vagy,hogy kiadja hogy x és y mostantól ismerősök?
Egy képet azért szeretnék kitenni magamról, és olyan 30-40 ismerősöm lenne akikkel beszélőviszonyban vagyok, de nekem nincs szükségem több emberre, nem szeretném ha megtalálnának, írnának,ismerősnek jelölnének olyanok akikkel nem én veszem fel a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!