Hogy tudom kikapcsolni a PACMAN-os hangokat a firefoxban?
Ugye googlen lehet most a pacmannal játszani, de hogy a **** tudom kikapcsolni a hangokat? Még akkor is mennek a hangok, ha már nem vagyok semmilyen google oldalon. A hangszórók kikapcsolása, lehalkítása és a firefox lehalkításán kívül.
Vagy csak a fejemben vannak a hangok?
Ha csak a hangot szeretnéd, akkor kapcsold ki a hangfalat...:D Viszont ha nem baj, hogy eltűnik a játék onnan akkor:
JOBB EGÉRGOMB-->Oldal adatai--> Média--> Képek blokkolása...
Az a vicces, hogy se így, se adbolckkal nem működik XD
Hiába tiltom az egész googlet, továbbra is megy a hang :S
( [link]
Mindenesetre lenémítottam a firefoxtot, oszt csőőő babinéni csőőőő!
Előzőnek: gondlom a tálcán rányomott a hangerő ikonjára, mixer, és ott nyomta meg a firefox alatt a némítást. Legalábbis Vista/7 alatt így kell.
Egyébként pedig ha be volt zárva a google oldal, és így is volt hang, akkor azt tudom elképzelni, hogy vmi ff process beragadt. Ha kilotted volna feladatkezelobol az osszes firefox.exe-t, sztem megszunt volna a hang:)
Ahogy az utolsó is mondja:
Hangerőn jobb click-Hangerőkeverő megnyitása (win7)
De egy kicsit félreértettél, mert nem a firefox hanem a google bezárása után is van hang. Természetesen ha kilépek foxból, akkor már nincs, de hiába van megnyitva csak pl a gyak.hu, pacman akkor is löki a dumát ;)
Igen, hiába zártam be és nyitottam újra a foxot, mindig ment... A lenémító opció tegnap még nem volt. Biztos sokan panaszkodtak...
Mindenesetre a firefox lenémításával tegnap kikapcsoltam. Egyébként ma 30 éves a pacman, ezért volt a játszható logo a google oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!