TCP illetve UDP port nyitása? UPC connect box
Üdv,
Nemrégiben megvettem a Battlefield 1-et és problémám van vele. Irtam az EA-nak és közölték hogy a routeren meg kéne nyitnom 2 portot.
Na most, ebben kéne a segitség.
Itt van a UPC connect boxnak a port forwarding része. A kérdésem az lenne pl: ha TCP portot nyitok, a számjegyeit hova gépeljem be az EA-től kapott port számjegyekkel?
Nem vagyok tisztában hogy most mi pontosan a külső, belső, helyi port.
EA portok:
Mind a 4 mezőbe beírod ugyanazt a számot, ahol egy szám van, majd szabály létrehozása. Ahol kötőjeles, ott az első a kezdő, a második a végső. Mindegyikhez külön szabályt kell létrehozni, azaz nem egyszerre írsz be mindent, hanem egyenként. Összesen 12-t a kép alapján.
Egyébként ez csak akkor kell, ha játékszervert kívánsz üzemeltetni, normális játékhoz nem. Ha az EA ügyintéző mást mondott, akkor hülyeséget mondott.
Igen, viszont elvileg packet loss van. Hogyha pedig megnyitom a portok egyikét az átáramló adatból kevés fog elveszni, legalábbis ezt irták.
Köszönöm, kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!