Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » YouTube videósnak segítség?

YouTube videósnak segítség?

Figyelt kérdés

Itt van olyan aki szívesen segítene egy YouTube videósnak (kezdetek ingyen)?

Kezd egyre nagyobb lenne a csatornám, és nagyon sok idő egy videót megcsinálni. A probléma, hogy kevés időm van. Nagyon jó lenne, ha valaki le tudna venni egy kis tehert rólam.

2017. júl. 15. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:

"A probléma, hogy kevés időm van. "

Akkor készíts kevesebb videót.

2017. júl. 15. 21:48
 2/9 Captain Logic ***** válasza:
53%
Persze, szívesen segítek egy idegen embernek egy ismeretlen problémán, akár anyagilag is.
2017. júl. 15. 22:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Én segítek, de ha kiderül hogy egy Minecraft csatorna, és a "nagy" csatorna mindössze 40-50 feliratkozóból áll, akkor. . . .
2017. júl. 16. 06:14
 4/9 A kérdező kommentje:

#1: Jogos, de nem csak szimplán kevés időm van, igazából semennyi.

#2: Köszönöm szépen, nagyon rendes vagy, privátba küldöm, hogy hova küld a pénzt. :))

#3: Köszi. :) Három hét alatt, 1080 feliratkozót szereztem, gameplayek nélkül. Tudom, hogy nem a legjobb arány, de próbálkozok. :D

Érdekességek és filmkritikák találhatóak meg a csatornámon. FIlmkritikákból még nagyon kevés.

2017. júl. 16. 10:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Láthatnánk a csatornádat ?
2017. júl. 16. 11:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Elküldöm privátban a linkjét, nem szeretném, hogy hirdetésnek minősüljön. :)
2017. júl. 16. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Oké.
2017. júl. 16. 11:44
 8/9 anonim válasza:
Nekem is elküldöd? Ín ugyan nem tudok segíteni,max egy feliratkozással :D de érdekelne a csatorna :Dd
2017. júl. 18. 09:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Elküldtem. :)
2017. júl. 18. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!