Miért szakad meg az internet kapcsolatom egyfolytában?
Állandóan megszakad az internetem pár másodpercre. Ez nem hangozhat nagy problémának, de ahol folyamatos stabil internetkapcsolat szükséges ott nagyon zavaró. Jelen esetben játékok. Következő a helyzet: 30-40 pingem(ms) szokott lenni ami 5-20 másodpercenként felmegy 300-700-ra, majd visszamegy a 30-40-re. Ez a megszakadás kb 1-3 másodpercig tart de van olyan is amikor 5-6 másodpercre. Skype-nál is ez a helyzet egyszerűen nem hallom azt amit más mond, elkezd beszélni az illető majd hirtelen megszakad a net, ilyenkor 1-3 másodpercig nem hallok semmit majd hirtelen visszajön hangja és meg kell kérnem, hogy újra mondja el mert nem értettem amit mondott, volt olyan amikor 3-szor kellett elismételnie, nagyon bosszantó. Ez az állapot már 5 hónapja tart. Ez idő alatt 2x hívtam fel az internet szolgáltatóm és küldték ki az embereiket, hogy megjavítsák. Első alkalommal elmagyaráztam nekik a problémát, majd kemény 5 perc vizsgálat után közölték, hogy nem találtak semmiféle problémát és valószínűleg router lesz a baj, amit persze kicseréltem, de a probléma még mindig fenn áll. Másodszor szintén nem találtak semmi problémát és én hiába magyaráztam nekik hogy mi a gond szerintem fel se fogták. Szolgáltatót nem tudok váltani még 2 évig a hűségidő miatt. Haverokat (akiknek ugyan ez az internet van) kérdeztem, nekik egyáltalán nincs ilyen problémájuk.
Internetszolgáltatóm weboldala: [link]
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!