Twoo regisztráció a tudtomon kívül?
Sziasztok! Tegnap kaptam az email-emre egy értesítést, miszerint valaki üzenetet küldött nekem a twoo-n (nem ismerem). Rákattintottam a "mutasd az üzenetet" gombra, de regisztrációs oldal jött fel, ekkor már teljesen biztos voltam benne, hogy átverés. Bezártam az egészet, a levelet meg kitöröltem.
Ma kaptam egy újabb üzenetet, hogy köszönik a regisztrációs kérelmet, elfogadták, íme a jelszó, amivel be tudok lépni.
Én nem regisztráltam, ez biztos. Az oldal azt akarja, hogy lépjek be a facebook-on keresztül, így megszerezné az összes adatom. Ezt nem hagytam jóvá. A levél alján ott van egy 'leiratkozás' gomb, de gondolom, azzal csak a hülye leveleikről tudok leiratkozni.
Tudom, hogy át vagyok verve, de a biztonság kedvéért megkérdezem: ugye nincs regisztrációm a twoo-n ezek után? Lehetséges, hogy valaki a nevemben csinálta, vagy ez az ő trükkjük? Hogy tudnék megszabadulni tőlük?
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!