11/15 anonim válasza:
Jól érzed kérdező. Most nem az igaziak, de valahol érthető, mert most ők két platformon egyensúlyoznak és nem tudják még biztosan, hogy melyiken maradjanak és ez valahol a műsor rovására megy.De majd rendeződik ez szerintem.
12/15 anonim válasza:
Gondolom neked azért nem a régiek mert már nem visitos rage gameket csinálnak amit a 10 évesek élveznek csak.
13/15 anonim válasza:
Az mondjuk eléggé felk*rt, hogy azt mondták a "mi van a thevr-al?" c. videójukban, hogy olvassák a kommenteket, érkeztek is jó ötletek, pl hogy csinálják úgy mint Nessaj, napi 2 videó 1 stream vagy 2 stream 1 videó, vártunk egy hetet az újabb videóra, és semmilyen reakció nem érkezett efelől tőlük.
Azt meg nem hiszem el, hogy Nessaj képes úgy több YT tartalmat gyártani mint ők, hogy ő még dolgozik (legalábbis szerintem), ők pedig már nem, talán még pisti, de jani már régóta nem, + ők alapból 2-en vannak, Nessaj egyedül, és mégis képes napi 2 videóra, a VR-nál meg már lassan a heti egy is előrelépés lesz
14/15 anonim válasza:
Hogy régen igazi volt vagy nem azt nem tudom. Az biztos hogy nagyon sokat változott a személyiségük és nem ugyanazok már mint annak idején voltak. A Janiban még felfedezhetők a régi személyiségjegyei de a Pisti teljesen megváltozott.
15/15 anonim válasza:
De. A Thevr mindig változik először kezdtek ugye a virtuális valósággal utánna jöttek a rage gamek aztán elkezdtek más féle játékokkal játszani most pedig már a fő csatornájuk kicsit háttérbe szorult mert ugye twitchen liveolnak de szerintem ez is rengeteg munkát vesz igénybe ugyhogy szerintem a thevr igazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!