Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezt meglehet csinalni? (teleno...

Ezt meglehet csinalni? (telenor hello data)

Figyelt kérdés
Olyan helyen lakok ahol nincs korlatlan internet, jelenleg a Hipernet Home L csomagom van ami 100gb-nal lassit, sokat streamelek twitchen es eleg hamar att megyek a 100gb-on, azon gondolkodtam hogy beruhazok erre a hello data csomagra, es a kapott sim kartyat beraknam a routerbe, ez mukodne?
2017. júl. 6. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy sim kártyát, hogy raksz egy routerbe? Én itt megakadtam xD
2017. júl. 6. 19:09
 2/6 A kérdező kommentje:
4Gs router, most is 1 sim kartya van benne (arrol megy a net)
2017. júl. 6. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
működne
2017. júl. 6. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

...csak hamar letiltanának vagy kötbért fizettetnének.

"A Telenor Hello Data tarifacsomagokat hang- és üzenetküldő szolgáltatásait tilos olyan eszközzel igénybe venni, amely hanghívások indítására és fogadására nem alkalmas, vagy nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőkijelzőt is), ilyen pl. az alközpont, SMS küldő berendezés." - [link]

2017. júl. 6. 19:14
 5/6 A kérdező kommentje:
az nem jo :(
2017. júl. 6. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:

dehogynem!

Belerakod a telefonodba és onnan osztod a netet!

2017. júl. 6. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!