Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Én tudom, hogy a google okos,...

Én tudom, hogy a google okos, de ezt honnan tudja?

Figyelt kérdés
Beírtam x város nevét a googleba, kihozta, hogy "Egy hétvége x-ben", dátumokkal, repülő menetrendjével, stb. Az érdekes ebben csak az, hogy én csak a reptérre utazást rendeztem, a repjegyet kaptam valakitől, a saját e-mail címét használta, tehát a nevemen kívül semmi nincs, amiről a google tudhatná, hogy megyek.
2017. júl. 6. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A google a leveleidbe is beleolvas. Nyilván nem személy, hanem algoritmus, ami kiválogatja a kulcsszavakat. Hogy kaptál oda szóló jegyet emailben, az bőven elég a google-nek arra, hogy tudja, hogy oda akarsz utazni.
2017. júl. 6. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Én tavaly emailben foglaltam le szállást, aztán nézem a google naptárat automatikusan beírta hogy pihenés ekkor ekkor.. mindemt tudnak.
2017. júl. 6. 17:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem e-mailben kaptam meg, Viberen
2017. júl. 6. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor még egyszerűbb, hiszen a Google *mindent* tud, ami a telefonodon történik.
2017. júl. 6. 17:19
 5/5 A kérdező kommentje:
De cuki....
2017. júl. 6. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!