Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha Google Drive felrakok egy...

Ha Google Drive felrakok egy játékot v filmet akkor törölhetik?

Figyelt kérdés
már nagyon sok kérdést olvastam már hogy törölnek ott is mindent, ne is próbálkozzam ezzel?

2017. júl. 5. 18:03
 1/7 A kérdező kommentje:
Már a Torrent oldalak is veszélyben vannak.
2017. júl. 5. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Megosztod akkor letörlik, ha csak magadnak tárolod akkor lehet hogy nem törlik le. Nekem vannak fent pár film, de még nem törölték le. De tejesen nem bizok meg tárhelyebe. Mert az OneDrive csökentette párszor a tárhelyet, és aki nem mentette le az adatait annak le törölte. Több biztonsági mentés kell. A Google fotóba teljesen ingyenes korlátlan tárhely van, pár filmet odda is feltöltöttem. De nem tudni meddig lesz korlátlan a Google fotó. Bármit meg tehetnek a tulajdonosok mert az ő tulajdonuk. Én beszéltem a Videa és az Indavideó tulajdonosaival, azt mondták a jogtulajdonos észre veszi és jelenti akkor le törlik, de a privát tartalmat még nem törőltek le. Az Indavideónál még be lehet állitani a titkositást is és csak neked indul el a videó. És mennyi filmet és játékot akarsz feltölteni?

Mert ha sokat, akkor sokáig fog tartani a feltöltés és az sok idő.

2017. júl. 6. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért mondtad hogy a torrentoldalak veszélyben vannak?
2017. júl. 6. 10:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert az olvastam hogy Eu-Unió bírósága megakarja szüntetni a Torrent oldalak.
2017. júl. 6. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Azt tudom.

De szerintem nem járnak sikerrel, mondták nekem is itt gyakorin.

VPN és Proxy-val Torr-ral ki lehet játszani. Meg a torrent oldalak is meg tudják változtatni a címűket mint a Pirate Bay is ezt csinálja már rég.

2017. júl. 6. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Mennyi filmet játékot akarsz feltölteni?
2017. júl. 6. 12:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Párat! 2-3
2017. júl. 6. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!