Mi történt a gmail-ommal?
Üdvözletem!
Nekem a gmail-ről való kijelentkezéssel van egy NAGY problémám! Ugye alap esetbe rákattolok a jobb felső sarokban a "fejemre" és ott lenyílik egy ablak melynek a jobb alsó sarkában van a "kijelentkezés" fül amire katt és kinn vagyok. Nos, nekem NEM csinál semmit amikor rákattolok a fejemre! Továbbá a "fejem" mellett kettő ikonra van a 3*3-as pöttynégyzet ami ugye a további google-s dolgokat (drive, youtube, stb. ) tartalmazza. Úgy tudok egyedül kijelentkezni ha megnyitom új lapra a youtube-ot és ott ugye automatikusan benn vagyok mivel gmail-on benn vagyok, és ott enged kijelentkezni! Dehát ez eléggé "vicces" és nevetséges ha minden alkalommal ezt kéne csinálnom. Barátom a saját gépén viszont a fiókomba belépett majd KI IS TUDOTT LÉPNI! Nem tudom hogy a gmail-lal van vmi vagy a számítógépemmel. Van egy másik fiókom azzal ugyan ez a helyzet!
Eléggé felhúz a dolog úgyhogy hátha tud vki segíteni.
További szép napot!
Előbbi kész.
Utóbbi:Hol/hogy kellé beállítani a kétlépcsőset?
Próbáld meg Ctrl+Shift+R billentyűkombinációval újratölteni az oldalt. Próbáld meg az összes kiegészítőt kikapcsolni, amit telepítettél a böngészőbe (pl reklámblokkoló). Nézd meg, hogy inkognitó/privát módban, illetve másik böngészőben műkődik-e. Ugye frissített, modern böngészőt használsz? Internet Explorer régebbi verzióin lehet ilyen.
Azt is megpróbálhatod, hogy megnyitod a fejlesztői konzolt (Ctrl+Shift+J), és nézed hogy ír-e valami hibát amikor rákkantintasz a "fejedre".
Újratöltés nem segített.
Inkognitóban sem jó.
Chrome-ot használok,megnéztem más böngészőbe de úgy sem működik.
Már amikor beléptem megnyomtam a ctrl+shift+j és már kiírja h 2 error ha rányomok a fejemre nem változik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!