Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook kiadja az Ip címet a...

Facebook kiadja az Ip címet a rendőrségnek?

Figyelt kérdés
Zaklatnak a neten és szeretném megtudni ki az..Szerintetek a rendőrségnek kiadja a facebook az ip címet amivel le lehet nyomozni ki a zaklató? Köszönöm

2017. jún. 29. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, kiadja. De ez még csak félsiker, ha a zaklató ügyel arra hogy megmásítsa vagy elrejtse a saját címét akkor nem fogják megtalálni.
2017. jún. 29. 20:43
 2/4 A kérdező kommentje:
szia! bemegyek a rendőrségre és elmondom, hogy zaklat egy fickó kamureggel és a rendőrség kiadja nekem az IP címet?
2017. jún. 29. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A Facebooktól kikérni információt nem annyi, hogy írnak egy üzenetet és pár perc múlva küldik is az IP címet. És ha ki is kérnék, neked akkor sem adnák ki. De amúgy is, nem szoktak ismeretlen tettesek után Facebook zaklatás miatt nyomozni, nincs erre idejük. A legjobb megoldás ha jelented a Facebooknak a fiókját, és letiltod.

Az adatkiadásról itt egy kis statisztika: [link]

Tehát 2016 második felében 216 személyről kért a rendőrség információt a Facebooktól, a Facebook a kérések 53%-át teljesítette.

2017. jún. 29. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:
én sem értem ezt a "tehetetlenséget". az ilyen zaklatások 99%-a teljesen ártalmatlan, és egy tiltással simán orvosolható, vagy ha új profillal próbálkozik, akkor egyszerűen csak figyelmen kívül kell hagyni, hisz a facebook elég jól kiszűri azt, ki írhat nekünk üzenetet...
2017. jún. 29. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!