Ha egyáltalán meglehet, akkor hogy tudom megváltoztatni az IP címemet?
Ha nem megy akkor nézd meg a szolgáltatótól kapott technikai adatokat tartalmazó papírt (amit általában a szerződéssel együtt adnak).
Ha azon az szerepel, hogy statikus IP, akkor sajnos nem tudsz változtatni. De ez ritka, mert általában külön kell fizetni a statikus IP-ért, és alapból mindig dinamikus, mert azzal jobban lehet "gazdálkodni".
a legtöbb szolgáltató nem változtatja gyakran az IP-t, pl upc talán félévente, diginet max hetente.
majd legközelebb jól viselkedsz a szerveren, mellesleg meg azért bannoltak mert nem vagy szívesen látott vendég ott, legyen annyi gerinc benned, hogy tiszteletben tartod ezt. úgyis bannolni fognak onnan újra más ip-vel is.
Az hiszem maradt a régi.. :( Próbálgattam, de nem. Sajnos ez van. :(
Amúgy igen... Annyi volt, hogy zombi szerveren az admin megölt minket. Ekkor beszóltam neki, hogy ''Fucking Admin!'' és bannolt - úgy látszik véglegesen :(
Most megpróbálok levelet írni a hivatalos honlapra... :/
De az egy másik kérdés lesz.. remélem lefordítja valaki :S
Már ne haragudj,de minek játszol a zambi serveren??Gondolom cod2.Oda a lámák járnak csak.Akik lowok a játékhoz.Gyere inkább normális szerverre.
Itt egy pár ip. Gondolom xfiren keresztül játszol.Abba be tudod írni az Eszközök/Szerverek/Egyedi IP hozzáadása a kedvencekhez részbe.
Fegyenc sero: 80.249.173.124:28970
Csehi Clan : 80.249.173.118:28975
Itt lehet jókat játszani.:))
Mert jó móka :)
Milyenek ezek a szerverk? Milyen modok vannakj rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!