Ki az aki képes a videosboltból venni pólókat a kedvenc " youtuberükről"?
Képtelen vagyok elhinni, hogy valaki ad 4-5 rongyot pár idióta, primitív barom termékéért, aki pénzért
bármikor kiröhögteti magát és nyomja az unalmas nézhetetlen videóit. Van köztük olyan, aki minőségi tartalmakat
is gyárt de ahogy elnéztem a többség nem ilyen. Nem hiszem el, hogy erre tényleg vam kereslet, és hogy idáig fajul a világ, hogy ilyen emberekért rajongunk; akik semmit nem tettek le érte az asztalra és mindennek tetejében a legtöbbjüket még csak viccesnek sem találtam. Idétlennek inkább.
Könyveket írnak " Í gy lettem youtuber " címmel. Nagyon gáz, hogy tényleg a mai fiatalokat ez izgatja, pedig én is csak 20 éves vagyok.
Most nem csak a belinkelt személyről van szó, aki nem tudná miről van szó, lássa.
Gyerekek veszik főképp, meg visszamaradott agyú fiatal felnőttek...
14 éves unokahúgom is ilyen polót kért, meg a 12 éves unokaöcsém is, az mcshop-ról. Igazából nincs ebben semmi újdonság, régen is ugyanígy voltak celebek, akikért megőrültek a fiatalok, most is vannak, és ha jobban megnézed, a régiek sem voltak jobbak, csak általában őket komolyabb managerek meg mediastúdiók futtatták, ma pedig gyakorlatilag bárki lehet celeb, szinten 0 befektetéssel. Én még emlékszem, mekkora divat volt a Shy guys, meg a Backstreet Boys, egy időszakban állandóan ezeket nyomta a Bravo, meg a hasonló kaliberű magazinok, a tinilányok meg vették, mint a cukrot. Aztán elmúlt náluk, ahogy el fog múlni a mostani fiataloknál is.
Silány termékek, rányomtatva valamelyik csatorna logójával. Ezeket néhány cég gyártja a videjósoknak úgy, hogy megveszik a kínai, szemét minőségű bögréket, pólókat, utána rámatricázzák, rávasalják a logót.
Most ez az új módi, a tehetségtelen fosch embereket sztárolni. A hagyományos sztároknak legalább van tehetségük valamihez és ezért lettek sztárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!