Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookra képet tölteni?

Facebookra képet tölteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a kérdésem hogyan lehet úgy feltölteni képet az albumba hogy ne lássák az ismerőseim. Tudom volt már ilyen kérdés fenn, akkor írták hogy át kell állítani csak én-re láthatóra az albumot, majd onnan visszaállítani nyilvánosra.

Az a gond hogy amikor feltöltöttem a képet, így is tettem mégis nem sokkal később láttam hogy like-olgassák.

2017. jún. 27. 09:43
 1/3 A kérdező kommentje:
Szeretném nyilvánossá tenni, csak ne jelenjen meg hírfolyamban, oldalt, stb. később se hogy töltöttem fel képeket.
2017. jún. 27. 10:10
 2/3 anonim ***** válasza:
hírfolyamban megjelenik amikor feltöltöd majd egyszerűen a jobb felső sarokban megjelenik a fül és ott törlöd így nem tudják ott lájkolgatni. Esetleg még úgy tudják, hogy rámennek a profilképedre és ott, de azokat beállítod, hogy csak te lásd és úgy nem tudnak rákattintani. Én is csináltam ilyet, de aztán mi értelme, örülj hogy lájkolják a búrád azok, akikkel alig beszélsz :D (a hírfolyamról töröld az a legfontosabb neked szerintem)
2017. jún. 27. 10:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Ezek a képek régebben is fennt voltak csak nemrég letöröltem, azért nem akarom "nyilvánossá" tenni újra hogy lájkolgathassák, de attól szeretném ha valaki rá kattint a képeimre lássa ott.

Hírfolyamról elrejtettem, nem töröltem, lehet az volt eddig a gond.

Köszönöm a hozzászólást.

2017. jún. 27. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!