Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A messenger azt mutatja...

A messenger azt mutatja olyankor mikor '10 perce volt aktív ' szöveget kiírja, hogy akkor volt utoljára az alkalmazásba?

Figyelt kérdés

Tehát ha én beszélgetek valakivel, akkor engem mindvégig elérhetőnek mutat, kivéve akkor ha elkezdtek mást csinálni, facebookozni, zenét hallgatni, játszani?

Ha én folyton chatelek pl egy emberrel, akkor egy másik embernek az idő alatt mindvégig elérhetőnek mutat igaz?

2017. jún. 25. 07:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Ige, elvileg igen, amikor a progi érzékeli, hogy ott vagy görgeted a képernyőt, nem váltasz másik ablakra, tehát aktív az ablak, a mess, akkor igen.
2017. jún. 25. 07:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Mert én ezt szoktam figyelni, pl kifigyeltem, hogy barátnőm ha valakivel gépel , egész álló nap, akkor a bizonyos elérhető, vagy az 1p- van kint neki.

Mikor valaki lemegy pl youtube zenét hallgatni, játszani, vagy bármi amikor nem ér hozzá a messenger panelhoz, akkor már számolja neki, hogy 10-15-20, de amint valaki másnak ír vissza, már kiírja újra, hogy elérhető. Csak kíváncsi voltam, hogy akkor ez hiteles-e valóban

2017. jún. 25. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!