Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Akkor most a Google Drive...

Akkor most a Google Drive törlik a privát tartalmú filmet is, és a titkosított szerzői jogi filmeket is?

Figyelt kérdés

Úgy össze zavartak engem most, nem tudom melyiknek higgyek.

Azt mondák nekem a privát tartalmú filmet is lefogja törölni a felhőtárhely, meg a titkosítottat is le törli majd.

A másik illető meg azt mondta, neki vannak fent filmek a Google Drive-on és a Megá-n évek óta és nem törölték neki.

Nekem is vannak fent jó pár film de még nem törölték nekem, és nem titkosítottam csak privátba van és nem osztóm meg senkivel.

Most akkor melyiküknek higgyek?

Mert azt nem szeretném fel tenném a többi filmet is és le törölnél, másik illető meg azt mondta neki nem töröltek semmit az elég jól hangzik (Így zavartak össze)

Az unokaöcsém szerint is letörlik majd :(

2017. jún. 23. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Ahelyett hogy "szerintem ez" "szerintem az" véleményeket nézel meg, érdemesebb lenne a felhasználási feltételeket megnézni hogy mit ír elő az oldal. Ugyanis ez alapján fognak bármit csinálni.

[link]

"Respect copyright laws. Do not share copyrighted content without authorization or provide links to sites where your readers can obtain unauthorized downloads of copyrighted content. It is our policy to respond to clear notices of alleged copyright infringement. Repeated infringement of intellectual property rights, including copyright, will result in account termination."

Nagyon röviden: tilos a szerzői jogsértés és a felhasználói fiók tiltásával járhat.

2017. jún. 23. 10:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak a megosztani nem szabad, tárolni szabad.
2017. jún. 23. 11:18
 3/8 A kérdező kommentje:

Így fordította le nekem a Google fordító (remélem jól).

Akkor csak magamnak tárolom akkor nem fogják törölni soha se?

2017. jún. 23. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Így van, elvileg hozzá sem férnek és nem is ellenőrzik. Ugyanakkor egyáltalán nem hatékony így tárolni a filmeket. Ár/érték és hozzáférhetőség szempontjából még mindig olcsóbbak a merevlemezek.

A drive on 1 TB tárhely havi 3500 forintba kerül. 1 TB merevlemez 12-15 ezer forint. Ha 1 évig fizeted a kiterjesztet tárhelyet (42 ezer forint, 1 TB), annak az árából 3-4 TB merevlemez tárhelyet tudsz beszerezni.

2017. jún. 23. 12:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom akkor miért mondák nekem, hogy magamnak tárolóm vagy titkosítom akkor is törlik (szerinted miért)?

Én nem akarok fűzetni a tárhelyért elég nekem az ingyenes is, és a Google fotók korlátlan ingyenes tárhelyet ad, de csak akkor ha képminőséget csökkenti.

2017. jún. 23. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
A filmek viszont már nem fotók, így a Drive tárhelye ingyenesen csak 15 GB-ot ad, és azt közösen használja a Gmail csatolmányainak tárolására is (+ a fotók tárhelye is, kivéve ha tömörítést választasz).
2017. jún. 23. 12:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen a tömörítést választottam a Google fotónál, tettem is fel már pár filmet, nem fogy a 15GB-ból semmi. :)
2017. jún. 23. 12:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted nem érdemes titkosítani?
2017. jún. 23. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!