Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Google Drive Mega és a...

A Google Drive Mega és a többi tárhelyen is törölhetik a titkosított filmjeimet is?

Figyelt kérdés

Azt mondták nekem, hiába tárolom privátba és titkosítom a filmeket, a tárhely szolgáltatok tönkre tudják tenni és le is tudják törölni. Inkább azt ajánlotta tároljam adathordozón.

Az illető ezt írta nekem:

A lányom több mint 8 évet dolgozott a müncheni Microsoft központban. Ö maga mondta, hogy a "FELHÖ", a felhö rendszerek MS, (vagy más szolgáltatóktól) nem biztonságosak.

Semmilyen adatot ne hozz nyilvánosságra még csak kódolva vagy máshogy levédve sem! Bármikor tudják törölni, feltörni, letölteni, söt akár meg is lehet hamisitani, s olyan "adni a szádba" amiröl Te még csak nem is hallottál s ha komolyra fordul a dolog (per, biróság, stb) akkor neked kell majd bizonyitanod hogy nem Te voltál s nem a tied az adat!

NE HOZZ SEMMIT NYILVÁNOSSÁGRA! TÁROLD AZ

ADATOKAT MAGADNAK; DVD-n vagy más tÁrolóban s

ha használod ezeket; ne legyen a rendszered online!

Szerintetek igaza van az illetőnek?

Szerintetek is ezt megmerik tenni a tárhely szolgáltatok?

2017. jún. 22. 12:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nem osztod meg, csak tárolod nem fogják törölni. Nekem évek óta vannak fent filmek a google drive-on is, mega-n is, nem törölték őket.
2017. jún. 22. 19:05
 12/14 A kérdező kommentje:
11# Titkosítva tárolod?
2017. jún. 22. 20:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem, csak simán feltöltöm.
2017. jún. 23. 17:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 26. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!