Ebből lehet probléma? (Többi lent)
Ma egy sorozatot szerettem volna megnézni a telefonomon mert a gépen ilyen téren nem szokott együttműködni. De mivel a TV-n szerettem volna nézni és nem tudom hogy hogyan lehet párosítani (vagy lehet-e egyáltalán) ezért feltettem Youtube-ra,de privátban van szóval csak én látom.
Ebből lehet probléma vagy valami..nem vagyok jártas a témában.
A szerzői jogsértésnél nem számít hogy privát vagy publikus. Ha megtalálja a tartalomszűrő rendszer a videót akkor egyrészt eltávolítja, másrészt figyelmeztetést kapsz. Ezek egyre növekvő súlyúak, azaz először csak figyelmeztet hogy harmadik fél tartalmát töltötted fel, ez az aktuális jogi állapottól függően a korlátozástól kezdve a törlésig terjedhet.
Majd ha további ilyen tartalmat tartalmat töltesz fel akkor letiltják a 15 percnél hosszabb tartalom feltöltését, hogy még kevésbé tudj feltölteni, és ha tovább folytatod akkor 3 figyelmeztetés után a teljes csatornádat törlik, beleértve azokat a feltöltött videókat is amik nem sértettek szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!