Az Európai Uniónak sikrül betiltani a torrentezést, és az online filmezést?
Hollandiába már el fogatták és hamarosan már blokkolhassák a torrentoldalakat.
Ha nálunk is blokkolni fogják akkor az online filmes oldalakat a warezoldalakat és fórumoldalaknak is sikerül akkor blokkolniuk?
Ha nálunk is blokkolni fogják (remélem hogy nem) akkor hogy fogjuk ki játszani? Pl: VPN,TOR.
A Windows 10-nek a VPN-je is jó lehet?
Én már teszteltem de nem sikerült csatlakoznia, és csak ingyenes VPN érdekel.
Ha blokkolni fogják a torrentoldalakat akkor ezeket is tudják?
De szerintem ezeket nem tudják, ezeken csak akkor elérhető a tartalom ha le is töltöm a programot
Itt vannak amikre gondolok:
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
Hú de rossz volt ez a műsor.
Az első gyerek értett a témához és értett is hozzá, de a másik kettő valami katasztrófa.
A középső csak hallott dolgokról és végig csak vihogott és hülyeségeket beszélt.
A hapsi jobbra, meg valószínűleg ért a témához, de olyan katasztrofális a szövegértése. Meg idegesítő, hogy ennyire domináns próbál lenni, hogy senkit nem hagy szóhoz jutni.
Szerintetek se sikerül neki meg akadályozniuk hogy le töltsünk?
148 komment van a cikk alatt, míg ez alatt a kérdés alatt épphogy 10. Ha csak azt végigolvasod már látni fogod milyen nézet/vélemény körvonalazódik ki.
A cikk amúgy semmi másról nem szól, csak hogy terveznek valamit. Aztán majd el is halkul az egész. A piratebay oldalát folyamatos ellehetetlenítési kísérletek, letartóztatások, büntetések, tiltások ellenére sem sikerült bezárni, és lassan 15 éve fut.
Az jó
Az Európai Uniós tervből se lesz semmi?
Ha lenne is valami akkor a CD,DVD,BLU-RAY lemezek HDD-k stb adathordozó gyártó cégek nagy bajban lennének, mert nem sokan vásárolnának 1TB HDD a kutya se venné meg, én is csak azért veszem hogy filmet zenét tároljak.
Még nem sikerült.Nem maga a torrent-tel,mint eljárással van a gond,hanem amire használják.
Viszont lassan és módszeresen ássák a sírját.
Már rég nincs az a "torrent láz",mint 10 éve.
Pl. már jómagam se használom.
#16 Otthoni felhasználokra céloztam, mert akkor feleslegs venni.
De remélem ebből nem lesz semmi, és remélem mindig is lesz ingyen letöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!