Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a baj a routerrel?

Mi lehet a baj a routerrel?

Figyelt kérdés
Már 1 éve megvan, eddig semmi baja nem volt. Viszont most az a problémám, hogy az ég világon semmit nem állítottam rajta, és csak telóm van internet wifin keresztül. 2 gép van kábelen keresztül a routerrel, de semelyik én nincs internet. Jelzi hogy be van dugva a kábel, semmi hibát nem jelez, de amikor betöltenek egy oldalt, DNS hibát ad ki. A router baszakodik.vajon? Egyik pillanatról a másikra csinálta ezt... És még mindig nem működik pedig ki be húztam a netet, a routert is újra indítottak és nem jó... Valaki tudta megoldást, vagy ki kell hívjon a szerelőt?

#internet #router #DNS #wifi #csak telóm #mogep
2017. jún. 19. 01:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez az oldal bejön a gépeken? [link]

(ha valami Fastly error unknown domain-t ír ki akkor az jónak számít, normális)

Ha bejön (de akkor is meg lehet próbálni ha nem) állíts be statikus IP-t és DNS-t [link]

Elsődleges DNS 8.8.8.8

Másodlagos DNS 8.8.4.4

2017. jún. 19. 02:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi délben megpróbálom majd írok, de addig jöhetnek más megoldások is hátha más a gond. 😁
2017. jún. 19. 03:03
 3/3 anonim válasza:
A net működik ha a netkábelt egyenesen a laptopokba dugod? Ha nem, akkor netet kell újra beállítani. Ha igen, akkor a wifit kell.
2017. jún. 19. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!