Van itt kezdő youtube-os?
Én indítottam csatornát de nem népszerűségi vágyból és nem pénzszerzési álmokkal hanem csak ismerősöknek.
Olyan témájú videókat töltöttem fel amilyen kevés van vagy olyan helyről ahová a népszerű videósok kb soha nem fognak elmenni. Konkrétabbat nem írok mert azt mondom hogy mindenki találja ki a saját egyedi tartalmait.
Nem mondanám hogy sokat haladnék vele de nem is akarok és csak kedv szinten megy az egész. Szerintem így jó.
Én is elkezdtem, de a fő téma konkrétan csak annyi, hogy amit a suliban bioszból megtanítanak, azt én ,,visszamondom" a kamerának, mivel ez érettségi tárgy lesz nálam, és már korábban is akartam videózni, így legalább tanulok vele. (Meg nyilván másoknak is hasznos lehet, akik ezt tanulják.)
Túlzottan nem haladok vele, mivel pl. a vágásra külön lelkierő kell, hogy el tudjam viselni a fejem meg a hangom :D. Majd megszokom :).
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!