Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van itt kezdő youtube-os?

Van itt kezdő youtube-os?

Figyelt kérdés
Ti hogy kezdtétek és hogy haladtok vele?Milyen tartalmat csináltok?
2017. jún. 17. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
:)
2017. jún. 17. 13:35
 2/7 A kérdező kommentje:
ez jó tartalom télleg!ilyen nekem is kell ...... mindössze eggy smileyfej azt jóminden
2017. jún. 17. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Én indítottam csatornát de nem népszerűségi vágyból és nem pénzszerzési álmokkal hanem csak ismerősöknek.

Olyan témájú videókat töltöttem fel amilyen kevés van vagy olyan helyről ahová a népszerű videósok kb soha nem fognak elmenni. Konkrétabbat nem írok mert azt mondom hogy mindenki találja ki a saját egyedi tartalmait.

Nem mondanám hogy sokat haladnék vele de nem is akarok és csak kedv szinten megy az egész. Szerintem így jó.

2017. jún. 18. 17:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is indítottam és pont nem gondoltam hogy népszerű lesz a csatornám de pár nap alatt 55 nézettség ment rá és azóta is csak lesek mert már 103al nőtt vagyis napi szinten duplája máe 100al növekedik a nézettség kedvből teszem én is mert imádok videózni :D
2017. jún. 22. 00:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Muti a csatornád !!
2017. jún. 22. 19:36
 6/7 anonim válasza:

Én is elkezdtem, de a fő téma konkrétan csak annyi, hogy amit a suliban bioszból megtanítanak, azt én ,,visszamondom" a kamerának, mivel ez érettségi tárgy lesz nálam, és már korábban is akartam videózni, így legalább tanulok vele. (Meg nyilván másoknak is hasznos lehet, akik ezt tanulják.)

Túlzottan nem haladok vele, mivel pl. a vágásra külön lelkierő kell, hogy el tudjam viselni a fejem meg a hangom :D. Majd megszokom :).

16/L

2017. jún. 27. 09:07
 7/7 A kérdező kommentje:
kitartást!Hasznos a csatornád be fog lendülni :)
2017. jún. 27. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!