Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Saját youtube zenés csatorna?

Saját youtube zenés csatorna?

Figyelt kérdés
Dj vagyok és készülök indítani egy saját youtube csatornát.Többé nem társulok senkivel valószínűleg inkább mindent magam fogok csinálni.Segítenétek az indulásban?House zenéket gyártok klippekkel mindent én magam csinálok már jóideje és most eljött az idő,hogy elindítsam a csatornámat is.Van tippetek?Mire figyeljek oda leginkább?Köszi előre is.Amennyiben beindul a csatornám szívesen reklámozom a csatornámon mások csatornáját is ezzel segítve másoknak is a népszerűséghez jutást...De cserébe kérek szépen ötleteket :) építő kritikákat is veszek!Amennyiben nem rosszindulatból adod :)

2017. jún. 17. 10:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerek olyan DJ-t, aki direkt Youtube-ra készítene tartalmat. Mindenki a Soundcloudon/Mixcloudon/Bandcampen nyomul.
2017. jún. 17. 11:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Épp ezért én meg youtubera akarok!és nem csak ezért
2017. jún. 17. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!