Miért törölhették Tibi atya oldalát?
Figyelt kérdés
Magyarország egyik legnagyobb facebook oldala tűnt el, mégis milyen okból? Valakit sértett? Vagy mi lehetett?2017. jún. 15. 11:45
1/4 anonim válasza:
Állítólag valami politikát is nyomott már Tibi atya, lehet, nem tetszett valakiknek, és jelentették.
Bár érdekes, mert emellett olyan oldalak működnek, amik elég rendesen kiverik a biztosítékot.
2/4 anonim válasza:
Majd kiderül, gondolom megírják, lesz új oldal. Am meg a sok retek már csinálja is a tibiatys oldalt.
4/4 anonim válasza:
"Azért függesztettem fel saját kezűleg az oldalamat, mert ki akartam próbálni, milyen érzés honatyáink kommunikációs paneljait csattogtatni, miközben az egész média az általam generált hazugság miatt, valójában egy teljesen jelentéktelen üggyel foglalkozik. Ezeket a szarokat hazudtam mindenkinek." - [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!