Mit tehetek, ha a szolgáltató lassítja a mobilnetet?
Telenor hipernet L csomagom van de baromi lassú.
Ismerősöm telenor flottás valami VIP neki 40 megabit jön le ugyanazon a földrajzi helyen amíg nekem 4, pofátlanul a tizedére veszik a sebességemet.
Próbátunk készülékcserét is mármint a haverommal SIM-et cseréltünk konkrétan hogy lássam nem-e a vevővel van a baj, és ugyanaz a sebesség jött ki egymás eszközein 40/4
Felhívtam a telenort azt mondják ott lassú a hálózat ez a maximális. Valójában korlátozzák pedig a szerződés szerint korlátlan.
Mit lehet tenni?
Szeretném ha egy olyan retardált válasz sem érkezene ami kioktat, hogy ugyanmár nem korlátozzák le.
10000000%-ban biztos vagyok, hogy le van és szerintem aki azt gondolja, hogy ez nincs így naív. Ennek fejében várom a válaszokat.
Lehet, hogy olyan helyen laksz ahol nem elérhető a 3-4G
vagy túlterhelt a hálózat, ilxyen kor egy adott térségben lehet korlát nem pedig egy személyt.
A Hipernet Light amúy se korlátlan hanem max 3GB
Idézet:
Milyen sebességre számíthatsz?
A különböző adatátviteli technológiák eltérő le- és feltöltési sebességet biztosítanak.
Várható sebességek:
2G-vel lefedett területen: letöltés: 0,2 Mbit/s; feltöltés: 0,2 Mbit/s
3G-vel lefedett területen: letöltés: 2-25 Mbit/s; feltöltés: 1-5 Mbit/s
4G/LTE-vel lefedett területen: letöltés: 20-150 Mbit/s; feltöltés: 3-50 Mbit/s
4G+/LTE-A-vel lefedett területen: letöltés: 225-300 Mbit/s; feltöltés: 20-50 Mbit/s
Fel kell őket hívni, aztán említsd meg, hogy el fogsz menni a Fogyasztóvédelemhez.
Ide meg ne írj ki kérdést, mert az oldal tele van telenoros, vodás meg t mobilos segg fejjel, akik mosdatják a szar cégüket.
Nekem is itt már hányszor meg akarták magyarázni, aztán én is rájöttem, hogy Fogyasztóvédelem meg egyebek, aztán rögtön vigyázzba állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!