Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tehetek, ha a szolgáltató...

Mit tehetek, ha a szolgáltató lassítja a mobilnetet?

Figyelt kérdés

Telenor hipernet L csomagom van de baromi lassú.

Ismerősöm telenor flottás valami VIP neki 40 megabit jön le ugyanazon a földrajzi helyen amíg nekem 4, pofátlanul a tizedére veszik a sebességemet.

Próbátunk készülékcserét is mármint a haverommal SIM-et cseréltünk konkrétan hogy lássam nem-e a vevővel van a baj, és ugyanaz a sebesség jött ki egymás eszközein 40/4

Felhívtam a telenort azt mondják ott lassú a hálózat ez a maximális. Valójában korlátozzák pedig a szerződés szerint korlátlan.

Mit lehet tenni?

Szeretném ha egy olyan retardált válasz sem érkezene ami kioktat, hogy ugyanmár nem korlátozzák le.

10000000%-ban biztos vagyok, hogy le van és szerintem aki azt gondolja, hogy ez nincs így naív. Ennek fejében várom a válaszokat.

2017. jún. 11. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
17%

Lehet, hogy olyan helyen laksz ahol nem elérhető a 3-4G

vagy túlterhelt a hálózat, ilxyen kor egy adott térségben lehet korlát nem pedig egy személyt.

A Hipernet Light amúy se korlátlan hanem max 3GB

Idézet:

Milyen sebességre számíthatsz?

A különböző adatátviteli technológiák eltérő le- és feltöltési sebességet biztosítanak.

Várható sebességek:

2G-vel lefedett területen: letöltés: 0,2 Mbit/s; feltöltés: 0,2 Mbit/s

3G-vel lefedett területen: letöltés: 2-25 Mbit/s; feltöltés: 1-5 Mbit/s

4G/LTE-vel lefedett területen: letöltés: 20-150 Mbit/s; feltöltés: 3-50 Mbit/s

4G+/LTE-A-vel lefedett területen: letöltés: 225-300 Mbit/s; feltöltés: 20-50 Mbit/s

2017. jún. 11. 23:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, egészen világosan leírtam, hogy az ismerősömnél 40, míg nálam 4 jön ki, nincs gond a lefedettséggel, azt is leírtam milyen csomagban vagyok. Kértem, hogy retardált választ ne írjatok. Látom nem sikerült.
2017. jún. 11. 23:35
 3/5 A kérdező kommentje:
ugyanarról a földrajzi helyről van szó. Mellesleg 100 gigás a netem.
2017. jún. 11. 23:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Fel kell őket hívni, aztán említsd meg, hogy el fogsz menni a Fogyasztóvédelemhez.

Ide meg ne írj ki kérdést, mert az oldal tele van telenoros, vodás meg t mobilos segg fejjel, akik mosdatják a szar cégüket.

Nekem is itt már hányszor meg akarták magyarázni, aztán én is rájöttem, hogy Fogyasztóvédelem meg egyebek, aztán rögtön vigyázzba állnak.

2017. jún. 11. 23:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a baj nem hiszem hogy egy ilyen fenyegetésre csak úgy felgyorsítanák mert akkor az összes ügyfél eljátszhatná ezt.
2017. jún. 12. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!