Dunaweb vezeték nélküli internetszolgáltatón kivül van más megoldás? Nincs konkurensük?
Figyelt kérdés
Nincs másik cég aki vezetéknélküli internettel foglalkozik országszerte?
Nincs gsm (telefonvonal) nálam és nem is lesz, csak ez a szar mikrohullámu, különben én is vezetékest használnák.
A dunawebet meg nem kell szidnom, aki annál van/volt tudja mire jó...kutyát dobálni vele.
Nem létezik semmi más cég?
2010. máj. 18. 16:35
1/7 anonim válasza:
Egyszer volt valaki aki ugyanezt kérdezte itt ,ő Mohács szigeti volt ,és ugyanerre jutott mint te,hogy nem tudta a jelenlegi szolgáltatóját másra cserélni mert náluk sem volt más.
2/7 anonim válasza:
Más nagyobb lefedettségű szolgáltató nem nagyon van. Legfeljebb mobilnet. A GSM nem vezetékes internet... Ha a mobiltelód működik, akkor a mobilnet is, kérdés milyen sebességgel. Arról meg a mobilszolgáltató ügyfélszolgálata tud információt adni.
3/7 A kérdező kommentje:
mobilnet az korláztozott, az még szarabb a w-lannál is, az nem érdekel.
2010. máj. 18. 18:36
4/7 anonim válasza:
Hol laksz? Milyen ott a lefedettség? Meg kell nézni mindegyik cég honlapján. És a legjobbal köss szerződést. Nem telóról megy nekem, hanem USB modemes, benne van a SIM kártya, 8 gigabájt a korlát. És 6 ezer ft havonta.
5/7 anonim válasza:
Vodás szélessáv, 7.2 sebességgel nem érdekel?
6/7 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy az is korlátozott gondolom mint minden mobilnet. Letöltés felejtős azon,csak netezés.
Vagy nem?
2010. nov. 30. 23:10
7/7 anonim válasza:
Minden mobilnet korlátozott. De nekem így is jó (videók mennek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!