Miért nem tudok csatlakozni UPC Wi-Free-hez?
Figyelt kérdés
Beállítottam a laptopomon mindent a leírás alapján, és "nem sikerült a windowsnak csatlakozni a hálózathoz". Bementem az upc irodába ott azonnal felcsatlakozott. De azóta se tudok a városban se otthon csatlakozni. Tud valaki segíteni?2017. jún. 7. 22:05
1/4 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy saját wifree-re nem tudok csatlakozni.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom. Újraindítottam a connectboxot, kikapcsoltama a sajáthoz az automatikus csatlakozást. De idegen laptoppal se tudtam csatlakozni. De nem is az a fontos hanem, hogy a városban ott a wi-free és nem sikerül.
2017. jún. 7. 22:51
3/4 Koplárovics Béci válasza:
Próbáld sokszor csatlakoztatni. Nekem elsőre szinte sosem sikerül, aztán meg átautózok fél Bp-en rácsatlakozva... Van hogy tizedjére sem megy fel. Van hogy valahol felmegy, másnap ugyanott semmi. Eléggé szeszélyesen működik.
4/4 anonim válasza:
Egy UPC Wi-Free ponthoz egyszerre maximum 5 fő csatlakozhat, szóval elképzelhető hogy ahova csatlakozni próbálsz ott már nincs szabad "hely".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!