Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért lett távol-keleti...

Miért lett távol-keleti megjelenésű a facebook?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen lett, nem tudom magyarra megcsinálni, ez így nagyon rossz.

2017. jún. 6. 16:50
 1/8 A kérdező kommentje:
A másik gépemen is ilyen kivéve a leptopon, a telefonon és a táblagépen még nem néztem meg...
2017. jún. 6. 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Akár véletlenül is rákattinthattál a nyelvválasztó dobozra és átváltotta.

Ha lejjebb görgetsz akkor a láblécben ott van a nyelvek listája és simán átváltod.

2017. jún. 6. 16:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Meg is csináltam de az adatlapom is ilyen sőt a nevem valami Yang-Ling...
2017. jún. 6. 17:00
 4/8 A kérdező kommentje:
A kezdőlapon valami tajvani csávók jelennek meg, pedig nem is ismerem őket... Egész családnak ilyen lenne a facebookja ha most belépnék...
2017. jún. 6. 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor ez rosszabb mint egy félrekattintás, lehetséges hogy hozzáfértek a fiókodhoz. Először válts jelszót a regisztrált e-mail címen, majd Facebookon is ha még hozzáférsz. Azért érdemes az e-mail fiókot is változtatni mert ha ahhoz hozzáférnek akkor mindegy mi a Facebook jelszó, mert oda kiküldik az újat ugyanúgy.

Illetve nem ártana a senki által nem szeretett mobil sms-belépést használni, ami pont ilyen alkalmakkor jönne jól.

2017. jún. 6. 17:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Pákozdról léptek be és expolelről amit láttam, szóval feltörték, de mind a kettő gépen? Nem tudom mitévő legyek nagyon nincs vírusírtóm.
2017. jún. 6. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak a területi beállítások lettek átállítva Windows-on?
2017. jún. 6. 17:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Mind a kettőn, amikor azt sem tudom mi az? Esélytelen.
2017. jún. 6. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!