A wifi télleg káros sugarakat bocsájt ki?
Figyelt kérdés
de most amugy ami a számítógépbe van wifi? vagy a router sugározza? vagy mindkettő?2010. máj. 18. 06:35
1/7 anonim válasza:
A wifi az égből gyün és igen, káros. Meg fogsz halni.
2/7 A kérdező kommentje:
nagyon vicces :S minek irsz ha hüje vagy
2010. máj. 18. 07:39
3/7 anonim válasza:
Mondták régen a telefonokra is, hogy tojást is lehet velük főzni, aztán kiderült, hogy mégse igaz.
Lehet, hogy bocsájt ki, de téged gondolom az érdekel, hogy káros-e az egészségre. Én erre azt mondanám, hogy nem.
Ha bocsájt is ki, akkor is olyan mértékben, hogy elenyésző.
4/7 anonim válasza:
Mind a számítógépből mind a routerből jövő jel rádióhullám. Állítólag káros minden rádióhullám. Gyakorlatilag előbb halsz meg balesetben vagy végelgyengülésben, mint a Wifi sugárzása miatt :)
5/7 anonim válasza:
A wifi végül is rádió hullámokat bocsájt ki, ilyen sugárzás viszont akarva vagy akaratlanul is nap mint-nap éri az emberi szervezetet manapság, (gondolok itt a sima rádió és televízió valamint a mobil telefon hálózatok által generált rádió sugárzásra) ezekre a wifi már csak csepp a tengerbe szerintem. Hogy káros-e? Azt pedig a jó ég tudja. Szerintem biztos nem gyógyhatású ez a sok sugárzás de tenni ellene nem sokat tudunk. Csúnya szóval én "szükséges rossznak" nevezném. De szerintem rövid távon biztos nem káros, hosszú távon (és milyen hosszú az a hosszú? ) az már más kérdés,de mire ez kiderül szerintem addigra mi már rég "immúnisak" leszünk bármilyen sugárzásra mivel rendes "földeléssel" fogunk már rendelkezni.
6/7 anonim válasza:
jézusom hogy lehet a hülyét j-vel írni :|
7/7 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat amire kiváncsi voltam megvan. Köszönöm hogy segítettetek.
Nektek meg a jó flancos nénikéteket ha nem nyughattok ,hogy hogy ír az ember én nem arra voltam kiváncsi hogy hogy írok hanem a wifi-re vazze ezek nem nyughatnak hogy hogy ir az ember szard már el magad. Minek irsz ha nem a kérdésre válszolsz? Amugy meg úgy írok ahogy akarok nyelvanom meg =5-össel csak gyorsan irtam és nem figyeltem oda: Nah helyesen van pff Sza**ej
2010. máj. 21. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!